Volhard puppy aptitude test

Please follow and like us:

Na ezen is tulvagyunk ūü§ó a picik szuper√ľl szerepeltek √©s b√ľszke vagyok nagyon r√°juk. Az eredm√©nyek 2,5-3,8 k√∂z√∂tt vannak teh√°t ide√°lis szuper csal√°di kutya v√°llhat belŇĎl√ľk ūüėć

2-es eredm√©ny: Domin√°ns √©s magabiztos k√∂ly√∂k. Provok√°lhat√≥ a harap√°sra, de m√©gis k√©szs√©gesen elfogadja az emberi vezet√©st amelynek hat√°rozottnak, k√∂vetkezetesnek √©s √©rthet√Ķnek kell lennie. Nem alkalmas a bizonytalan, hat√°rozatlan embereknek. J√≥ kezekben, adott a lehet√Ķs√©g, hogy kiv√°l√≥ munkakutya vagy ki√°ll√≠t√°si kutya v√°ljon bel√Ķle √©s igazi csal√°dtag, aj√°nlott azoknak akik tudj√°k, hogy mit mi√©rt tesznek.

3-as eredm√©ny: Ez a k√∂ly√∂k nyitott, √©s bar√°ts√°gos √©s j√≥l alkalmazkodik a szitu√°ci√≥khoz melyekben √°ltal√°nos kik√©pz√©si feladatokat √©s gyakorlatokat kell teljes√≠tenie. Rugalmas term√©szete√°ltal k√∂nnyen alkalmazkodik a k√∂rnyezetv√°ltoz√°shoz √©s kifog√°stalanul kezelhet√Ķv√© teszi. Ez a t√≠pus t√ļl ‚Äėsok‚Äô egy olyan csal√°dnak ahol kisgyerekek vannak, √©s olyan idos h√°zasp√°rnak akik nem szeretnek kimozdulni otthonr√≥l.

4-es eredm√©ny: A 4-es eredm√©nnyel rendelkez√Ķ k√∂ly√∂k k√∂nnyed√©n ir√°ny√≠that√≥, alkalmazkod√≥ t√≠pus, akinek engedelmes term√©szete k√∂vetkezt√©ben folyamatosan figyeli gazd√°j√°t ir√°ny√≠t√°s√©rt. Ezt a k√∂lyk√∂t k√∂nny√Ľ tan√≠tani, megb√≠zhat√≥ a gyerekekkel szemben, a magabiztoss√°g hi√°nya √°ltal kit√Ľn√Ķen alkalmas csal√°di kuty√°nak. Kev√©sb√© extrovert√°lt mint a 3-as t√≠pus, modora szel√≠d √©s szeretetteljes.

BŇĎvebben a tesztrŇĎl √©s a ki√©rt√©kel√©srŇĎl:


Egy picikénk teszt közben

Hugh Jackman 3,8


Hickory Dickory Dock 3,1


Harry Potter 3,5


Hakuna Matata 3,5


Helga Hufflepuff 2,8Hannah Montana 3,3


Hermione Granger 2,8


Hollywood News Agency 3,4