Please follow and like us:

Na ezen is tulvagyunk ūü§ó a picik szuper√ľl szerepeltek √©s b√ľszke vagyok nagyon r√°juk. Az eredm√©nyek 2,5-3,8 k√∂z√∂tt vannak teh√°t ide√°lis szuper csal√°di kutya v√°llhat belŇĎl√ľk ūüėć

2-es eredm√©ny: Domin√°ns √©s magabiztos k√∂ly√∂k. Provok√°lhat√≥ a harap√°sra, de m√©gis k√©szs√©gesen elfogadja az emberi vezet√©st amelynek hat√°rozottnak, k√∂vetkezetesnek √©s √©rthet√Ķnek kell lennie. Nem alkalmas a bizonytalan, hat√°rozatlan embereknek. J√≥ kezekben, adott a lehet√Ķs√©g, hogy kiv√°l√≥ munkakutya vagy ki√°ll√≠t√°si kutya v√°ljon bel√Ķle √©s igazi csal√°dtag, aj√°nlott azoknak akik tudj√°k, hogy mit mi√©rt tesznek.

3-as eredm√©ny: Ez a k√∂ly√∂k nyitott, √©s bar√°ts√°gos √©s j√≥l alkalmazkodik a szitu√°ci√≥khoz melyekben √°ltal√°nos kik√©pz√©si feladatokat √©s gyakorlatokat kell teljes√≠tenie. Rugalmas term√©szete√°ltal k√∂nnyen alkalmazkodik a k√∂rnyezetv√°ltoz√°shoz √©s kifog√°stalanul kezelhet√Ķv√© teszi. Ez a t√≠pus t√ļl ‚Äėsok‚Äô egy olyan csal√°dnak ahol kisgyerekek vannak, √©s olyan idos h√°zasp√°rnak akik nem szeretnek kimozdulni otthonr√≥l.

4-es eredm√©ny: A 4-es eredm√©nnyel rendelkez√Ķ k√∂ly√∂k k√∂nnyed√©n ir√°ny√≠that√≥, alkalmazkod√≥ t√≠pus, akinek engedelmes term√©szete k√∂vetkezt√©ben folyamatosan figyeli gazd√°j√°t ir√°ny√≠t√°s√©rt. Ezt a k√∂lyk√∂t k√∂nny√Ľ tan√≠tani, megb√≠zhat√≥ a gyerekekkel szemben, a magabiztoss√°g hi√°nya √°ltal kit√Ľn√Ķen alkalmas csal√°di kuty√°nak. Kev√©sb√© extrovert√°lt mint a 3-as t√≠pus, modora szel√≠d √©s szeretetteljes.

BŇĎvebben a tesztrŇĎl √©s a ki√©rt√©kel√©srŇĎl:


Egy picikénk teszt közben

Hugh Jackman 3,8


Hickory Dickory Dock 3,1


Harry Potter 3,5


Hakuna Matata 3,5


Helga Hufflepuff 2,8Hannah Montana 3,3


Hermione Granger 2,8


Hollywood News Agency 3,4

Facebook
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial